Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

iΓαμήσου


Λόλα να ένα μήλο. (μόνο που κάποιος  το δάγκωσε)




Αν δε καταλάβατε τι είναι η παραπάνω εικόνα, με 2 λέξεις μπορώ να πω πως είναι :

Απαράδεκτη ΚΩΛΟΖΩΙΑ!!


Παιδάκια ηλικίας 12-17 που η μοναδική ευχαρίστηση για τα φετινά τους Χριστούγεννα ήταν να πάρουν ένα iPhone ή….. αν ήταν γκαντέμηδες να πάρουν ένα αμάξι….(sic).Φταίνε τα παιδιά? ΝΑΙ. Φταίνε οι γονείς? Τριφασικό ΝΑΙ!

Μαντέψτε όμως ποιος φταίει περισσότερο από όλα. Η τηλεόραση και οι διαφημίσεις.

«Μπλα μπλα μπλα iPhone μπλα μπλα μπλα» θα διαβάζει  τώρα ο καυλωμένος iPhoneακιας και θα λέει από μέσα του: «Αα καλά ο τύπος δεν έχει δει ποτέ του iphone και δεν έχει ιδέα αν τα αξίζει τα λεφτά του»

ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ, γιατί δεν σκέφτομαι καν να αγοράσω κάτι που το μόνο που θα κάνει είναι να ομορφαίνει το σουβέρ στον καφέ μου.

Και λες άντε παιδιά είναι θα μεγαλώσουν….
ΑΜ ΔΕ!





Ολόκληρο αμφιθέατρο γεμάτο φερέφωνα της Apple που η μόνη δικαιολογία αν τους ρωτήσεις γιατί αγόρασαν το Macbook είναι «γιατί δε μου κολλάει και δε χρειάζεται να σκεφτώ τίποτα για να κάνω αυτά που θέλω… ουγκ» και βέβαια αυτό έρχεται μαζί με την πολύ φτηνή τιμή των 2.700 ευρώ


Γνωρίζω άτομα που 4 χρόνια ήταν άνεργοι και δεν είχαν λεφτά ΟΥΤΕ για 1 καφέ το μήνα (έχω υπάρξει και εγώ σε αυτή την θέση) και μόλις βρήκαν δουλειά ο 2ος μισθός τους(700ευρώ) πήγε στο 
brand new iPhone withamobilephone®.





 Κοινός όσο πιο χαζός είσαι τόσο πιο πολλά θα δώσεις.Way to go Apple.




Νομίζω δε χρειάζεται να πω παραπάνω για κάτι το οποίο υπάρχουν άτομα που το υπερασπίζονται σθεναρά παρόλο την κακή οικονομική τους κατάσταση.

Όποιος διαβάζει αυτό το post και έχει δίπλα του το iPhone ας του ρίξει μια ματιά και ας σκεφτεί «Σήμερα τι έκανα με αυτό ώστε να αξίζει τα 700 ευρώ που έδωσα»


Και μια φώτο για τους καμένους της παρέας (όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε) 



4 σχόλια:

  1. sinexizo na protimao ena iPhone apo ena Android, kai milao san katoxos Android pou exo mia epafi me to iOS tis Apple kai oxi to idio to iPhone (dn eixa pote mou iPhone). To na kano ton 2o mistho mou iPhone, den to pistevo, alla oti tha me dieukolinei poli se auta pou thelo na kano se sxesi me ena Android einai alitheia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να σε διευκολύνει ένα iPhone... εκτος από το διακοσμητικό μέρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Dime Drakos Kanei Pipes se aporous me thn epideiksh kartas anergias OAED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή